از مهم ترین نکات در انتخاب رشته انسانی،وجود دو دسته رشته شامل رشته های بسیار پر طرفدار و رشته هایی که کمتر مورد توجه واقع می شوند، که این موضوع باعث می شود شدت رقابت در رشته های پر طرفدار افزایش پیدا کند و اهمیت انتخاب رشته انسانی را دو چندان میکند. در ادامه سعی میکنیم که در مورد رشته های علوم انسانی واهمیت آن نکاتی را بازگو کنیم و سپس در مورد انتخاب رشته انسانی و مسائل مربوط به کارنامه انسانی را توضیح دهیم.



رشته علوم انسانی، در سال های گذشته به نسبت رشته های تجربی و ریاضی از نظر تعداد داوطلبان و علاقمندان، مشمول کمترین تغییر شده و ثبات نسبی داشته است که ادامه پیدا کردن این روند حتما باعث بهتر شدن جایگاه رشته علوم انسانی در اذهان عمومی و در بین داوطلبان سال های آینده خواهد شد که برای داوطلبان حال حاضر می تواند فرصت خوبی به حساب بیاید چرا که با بهتر شدن دید کلی در جامعه مسلما فرصت های رشد و بازار کار خوبی برای متخصصان رشته های مختلف حوزه علوم انسانی به وجود میاید . همانطور که می دانید در جوامع توسعه یافته به رشته های علوم انسانی بیشتر از سایر رشته ها بها داده می شود و یکی از عوامل پیشرفت هر جامعه ای قطعا پیشرفت در حوزه ی علوم انسانی می باشد که همه اینها می تواند فرصت خوبی را در اختیار داوطلبان حال حاضر رشته علوم انسانی در آینده قرار خواهد داد.

وکیل، روانشناس و حسابدار و مدیر، شغلهای مورد علاقه داوطلبان علوم انسانی شده است. اما در کنار این رشته ها، رشته هایی وجود دارد که کمتر به چشم می آیند ولیکن آینده خوبی را از خود نشان می دهند. رشته هایی مانند علوم سیاسی، علوم اجتماعی، روابط عمومی و چند رشته دیگر. بنابراین اگر در انتخاب رشته کنکور سراسری به سودای وکالت و روانشناسی و مدیریت و حسابداری و مدیر مالی نرسیدید، دست کم رشته هایی را انتخاب کنید که با ذات فکری شما نزدیک تر هستند. کسی که تحلیل اجتماعی و سیاسی خوبی دارد و توانایی نقد دارد باید به سراغ رشته های مشابه با ذهنیت خود برود. پزشکی را می شناسم که همیشه می گوید من باید علوم سیاسی می خواندم. مهندسی را می شناسم که اعتقاد دارد در مدیریت ایده های نوینی دارد و از مهندس شدن خود پشیمان است. حال که شما این شانس را دارید که در سنین پایین مرد یا زن آرزوهای یک نفر دیگر باشید قدر این فرصت را بدانید.

ادامه مطلب

X